За нас.

GiftsZona извършва внос и доставка на промоционални и бизнес подаръци от Европа и Азия.

Рекламните продукти, които предлага варират от масов, нисък ценови клас до висококачествени маркови колекции с регистриран дизайн и продукти създадени по индивидуален дизайн, специално за нуждите на  клиента, според конкретната ситуация.

Разполага с доказани партньори, с които може да разработи и произведе продукт по идея на клиента, с усещане за индивидуалност и внимание към всички детайли свързани с процеса. Да помогне чрез въображение и творческо мислене да придаде живот на всяка идея, която подсилва посланието.

Добре систематизираната дейност позволява да се изработят или доставят продукти необвързани с минимални количества, възможни за изпълнение са малки поръчки, започващи от единични бройки до големи тиражи.

GiftsZona се стреми да отговори коректно на нуждите на всеки клиент с подобаващо разбиране на поставените задачи, индивидуален подход, стриктен контрол на всеки производствен етап и качествено и навременно изпълнение на всяка поръчка.

Работи с широк набор от рекламни каталози, които могат да улеснят избора на подаръци или да дадат насоки и идеи в търсенето на такива. Артикулите предлагани в каталозите са с големи складови наличности, с разумно съотношение цена-качество и бърза доставка.

Независимо дали търсите стандартен, бюджетен подарък или атрактивни изделия отговарящи на Вашите индивидуални желания, ние сме в готовност да Ви чуем и отговорим.